logo Ad van Esch

Maatwerk is
ons vak

Welkom op de site van Ad van Esch Machinale Houtbewerking BV.

Ons bedrijf is sinds de oprichting in 1983 uitgegroeid tot een geheel gemoderniseerde fabriek. We zijn trots op de kwaliteit van de deuren, kozijnen en (exclusieve) trappen die wij maken. Op deze site ziet u voorbeelden van de producten die wij maken.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider/calculator met ondernemerskwaliteiten,
die in de toekomst de leiding van ons familiebedrijf wil overnemen en voort wil zetten.

Timmerfabriek Ad van Esch Machinale Houtbewerking BV is sinds de oprichting in 1983 uitgegroeid tot een geheel gemoderniseerde fabriek. Ons bedrijf onderscheidt zich door onze kwaliteit van de deuren, kozijnen en (exclusieve) trappen die wij maken. Wij werken zowel voor particulieren als voor aannemers. Onze producten maken wij in de stijl die de klant wenst, want maatwerk is ons vak.
Het bedrijf telt 16 werknemers, die allen al heel wat jaren bij ons werken. Na ruim 35 jaar willen de huidige eigenaren het rustiger aan gaan doen en gaan genieten van hun welverdiende grote vakantie. Dit is de reden waarom er wordt gezocht naar een opvolger.

Je zal in eerste instantie als werkvoorbereider/calculator aan de slag gaan en meedraaien met het bedrijf. De collega’s Adri en Jack zullen je hierin begeleiden en inwerken zodat je de Ad van Esch manier van werken snel onder de knie hebt. Na een uitgebreide periode van werken en het bedrijf leren kennen zal je steeds meer verantwoordelijkheden overnemen van de huidige eigenaren. Tot een punt dat je verantwoordelijk bent voor de dagelijkse leiding en bedrijfsvoering. Wanneer nodig & wenselijk zullen de huidige eigenaren nog een periode klaar staan om te helpen en adviseren.

De sfeer binnen het bedrijf is erg informeel. De werknemers kunnen met alles terecht bij de eigenaren en dit zie je dan ook terug in de lengte van de dienstverbanden en het lage ziekteverzuim. De werknemers zijn erg belangrijk en de huidige eigenaren vinden het dan ook belangrijk dat er een goede opvolger word gevonden.

Alles doen we in overleg met elkaar om de overstap zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. Het betreft een prachtige uitdaging voor iemand die daadwerkelijk toe is aan het ondernemerschap in een kleinschalig bedrijf, wat maatwerk levert en waar de medewerkers als familie voelen.

Professioneel profiel:
– MBO/HBO werk- en denkniveau
– Technische of commerciële opleidingsachtergrond
– Minimaal 10 jaar aantoonbare ervaring in de bouw of toelevering van de bouw
– Begrip van en affiniteit met de timmerindustrie

Persoonlijk profiel:
– Heldere visie en overtuigingskracht
– Ondernemend
– Geen luxe paard maar een nuchtere leider met een stevige persoonlijkheid
– Aandacht voor het persoonlijke aspect bij leidinggeven

We komen graag in gesprek om samen eens af te tasten of we iets voor elkaar kunnen betekenen.
Heb je vragen? Dan kun je het beste contact opnemen met Ad van Esch, telefoonnummer 013-5112960 of via e-mail: tifa@advanesch.nl

15 oktober 2019