logo Ad van Esch

Maatwerk is
ons vak

Welkom op de site van Ad van Esch Machinale Houtbewerking BV.

Ons bedrijf is sinds de oprichting in 1983 uitgegroeid tot een geheel gemoderniseerde fabriek. We zijn trots op de kwaliteit van de deuren, kozijnen en (exclusieve) trappen die wij maken. Op deze site ziet u voorbeelden van de producten die wij maken.

40-jarig jubileum en bedrijfsoverdracht

Op vrijdag 14 april jl. hebben wij het 40-jarig jubileum van ons bedrijf gevierd. Dat was voor Ad en Elly van Esch een mooie gelegenheid om een bedrijfsoverdracht aan te kondigen: vanaf heden is Ramon Vromans mede-eigenaar/directeur van ons bedrijf.

Ad en Ramon toasten 140423

In plaats van cadeaus vroegen Ad en Elly van Esch een bijdrage voor Quiet Tilburg, een organisatie die zich inzet voor armoedebestrijding in Tilburg. De uiteindelijke opbrengst is maar liefst ruim € 3.800,00. Dit bedrag wordt door ons bedrijf verdubbeld. Ralf Vranken, bestuurslid van Quiet, nam op het feest de cheque met het voorlopige bedrag in ontvangst.

Update: de definitieve opbrengst van de giften is na het feest opgelopen tot € 3.950,00. Dat wil zeggen dat het prachtige bedrag van € 7.900,00 is overgemaakt aan Quiet Tilburg. Dit bedrag zal worden besteed aan goede matrassen voor de members: een goed matras draagt bij aan een goede nachtrust, welke belangrijk is bij het verlagen van de stress van armoede en zorgt voor beter functioneren/concentreren overdag. Dit is een besteding waar wij volledig mee instemmen!

21 april 2023