logo Ad van Esch

Maatwerk is
ons vak

Welkom op de site van Ad van Esch Machinale Houtbewerking BV.

Ons bedrijf is sinds de oprichting in 1983 uitgegroeid tot een geheel gemoderniseerde fabriek. We zijn trots op de kwaliteit van de deuren, kozijnen en (exclusieve) trappen die wij maken. Op deze site ziet u voorbeelden van de producten die wij maken.

Hout. Natuurlijk van nu

Sinds donderdag 7 november 2019 is het platform houtnatuurlijkvannu.nl een feit. Geïnteresseerden worden vanuit de pijlers innovatie, prestaties, onderhoud, duurzaamheid en efficiency geïnformeerd over de voordelen en veelzijdigheid van bouwen met hout. Naast informatie is hier inspiratie en nieuws te vinden. Ook achtergronden over initiatiefnemer Centrum Hout, haar leden, partners en houtkeurmerken zijn hier vindbaar.

Onze leefomgeving draagt bij aan ons geluk en zorgt voor welvaart en welzijn. Wij voelen ons verantwoordelijk om het beste uit woningen, gebouwen en gebieden te halen. Bij te dragen aan een duurzame en leefbare wereld. Nu is de tijd voor een nieuwe kijk op hoe we bouwen. Overal in de bouwsector wordt er hard gewerkt aan materialen die voldoen aan de strenge eisen van deze tijd. Terwijl de oplossing er al is. HOUT! Het duurzaamste materiaal van de toekomst is er altijd al geweest. En het mooiste is… Hout is dankzij duurzaam beheerde bossen, het enige materiaal dat nooit uitput of opraakt. En daarom is Hout. Natuurlijk van nu. Welkom in De Nieuwe Houten Eeuw.

12 november 2019